Karin Schut nieuwe directeur VINEX

01-02-2017 10:48

Karin Schut is per 1 februari de nieuwe directeur van VINEX, de organisatie achter Nederlands Online Bereiksonderzoek NOBO. Zij is daarmee de opvolger van Bas de Vos die tot voor kort het onderzoek leidde.

Karin is al een sinds medio 2016 inhoudelijk bij het onderzoek betrokken en één van de drijvende krachten achter het in november 2016 gelanceerde onderzoek.Verheugd
Bestuursvoorzitter VINEX Joris van Lierop over de nieuwe aanstelling: “We hebben met NOBO een toonaangevend digitaal onderzoek gerealiseerd dat wij met trots uitdragen. Tegelijkertijd is er veel werk aan de winkel, zowel operationeel als bestuurlijk. Ik ben daarom zeer verheugd dat Karin Schut bereid is gevonden om Bas de Vos op te volgen. Karin kent de materie door en door en is thuis in het ingewikkelde speelveld.”

Als directeur VINEX zal Karin het team aansturen en de voortgang van het onderzoek bewaken. De eerste prioriteit voor Karin wordt het borgen en verder ontwikkelen van NOBO. Daarnaast zal zij meebouwen aan de toekomst van het onderzoek en de operationele inbedding ervan.

Ervaring
Schut kan bogen op jarenlange research- en strategie-ervaring bij verschillende mediabureaus. Sinds 2015 verzorgt zij media- en onderzoeksadvies vanuit haar eigen bureau karinschut.com.

« terug naar Nieuws